Klantenservice

De klantenservice van CBDLine doet er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar en zijn te bereiken via e-mail info@cbdline.nl.

Helaas kan CBDLine vanwege veiligheidsredenen geen voedingswaren retour nemen, ondanks dat ze niet geopend zijn. (Het recht van retour geldt wettelijk niet voor voedingswaren). Bij een klacht over een product of verkeerde levering, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen.

Heb je je bedacht en wil je je bestelling annuleren? Dat kan, laat dit zo spoedig mogelijk aan ons weten. Het kan zijn dat je bestelling al verzonden is, we kunnen de bezorging dan stopzetten. In sommige gevallen is de bezorger al onderweg met het pakket en kan je het pakket weigeren aan de deur. Het pakket zal dan retour komen. Neem je het pakket aan, dan kan je het niet meer annuleren of retour zenden.

1.1 Wat is de levertijd?

We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De actuele levertijd staat tijdens het bestellen vermeld. In sommige gevallen kan een product onverwachts niet leverbaar zijn of een langere levertermijn hebben, wij houden je altijd op de hoogte wanneer de bestelling verzonden gaat worden.

1.2 Met welke vervoerder verzenden jullie?

Wij verzenden via Postnl. Bestellingen kunnen niet naar een pakketpunt verzonden worden. Indien je het adres van een pakketpunt op geeft, zal het pakket daar worden geweigerd. De verzendkosten worden in deze situatie niet vergoed.

1.3 Wat als ik niet thuis ben?

Wanneer je niet thuis bent bij de bezorging van het pakket probeert de bezorger het pakket bij de buren te bezorgen. Wanneer de buren niet thuis zijn of het pakket niet willen aannemen ontvang je een briefje in de brievenbus om een nieuwe afspraak te maken. Binnen 5 werkdagen moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden anders wordt het pakket retour gestuurd. Het pakket opnieuw opsturen zorgt voor extra kosten voor de klant.

1.4 Kan ik mijn bestelling afhalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij hebben geen optie om je bestelling af te halen.

2.1 Ik mis een product

Het is heel vervelend als je bestelling niet compleet is. Laat ons dit z.s.m. maar binnen 48u na ontvangst weten. (Mail). Bewaar altijd de factuur en doos waar de bestelling in geleverd is.

2.2 Er is een product beschadigd

Hoewel we ons uiterste best doen om je bestelling zo goed mogelijk in te pakken kan het voorkomen dat een product of bestelling beschadigd aankomt. Indien een product zodanig is beschadigd dat het niet meer genuttigd kan worden, kan je contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing kunnen aanbieden. Laat ons dit z.s.m. maar binnen 48u na ontvangst weten. (Mail, telefoon of Instagram) * Bij een klacht over een beschadigd product, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen om foto’s vragen óf om het product terug te sturen.

4.1 Ik ben niet tevreden

We doen ons best om je bestelling naar volle tevredenheid te verwerken. Mocht je onverhoopt toch een slechte ervaring hebben, laat ons dit dan gerust weten. We zullen samen naar een passende oplossing zoeken. U kunt uw klacht richten aan info@cbdline.nl

Wij zullen de klacht zo spoedig mogelijk behandelen. (max 1 week) Indien er sprake is van een zoekgeraakt pakket bij Postnl, vragen wij iets meer tijd om het pakketje boven water te halen. Wij zullen dit zeker binnen 30 dagen oplossen. (De ervaring leert dat dit vaak ook snel is opgelost)

Hoe kan ik CBDLine bereiken?

CBDLine is te bereiken via: E-mail: info@cbdline.nl

https://www.cbdline.nl/wp-content/uploads/2021/08/marijuana-min.png
100% natuurlijke ingrediënten
https://www.cbdline.nl/wp-content/uploads/2021/08/marijuana-min.png
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
https://www.cbdline.nl/wp-content/uploads/2021/08/marijuana-min.png
Gratis verzending v.a. €50
https://www.cbdline.nl/wp-content/uploads/2021/08/marijuana-min.png
Veilige betaling via iDeal

Gratis retourneren

Gratis bezorging v.a. €50

100% natuurlijke ingrediënten

Veilig betalen via iDeal

Volg ons op social media
Veilig betalen met

Zorgvuldig bezorgd door